X

Politiet skærper kontrol med bestemt gruppe trafikanter

Politiet skærper kontrol med bestemt gruppe trafikanter

Politiet Øger Trafiksikkerhedsindsats Over for Bløde Trafikanter.

I den kommende uge intensiverer politiet deres overvågning og håndhævelse af trafiksikkerheden med særligt fokus på “bløde trafikanter” såsom fodgængere, cyklister og knallertførere. Ifølge Rigspolitiet udgør disse grupper en væsentlig del af de dræbte og tilskadekomne i trafikken, og mange ulykker skyldes risikabel adfærd blandt cyklister og knallertførere.

Målet for politiet er at øge trygheden på vejene og forebygge ulykker ved at rette opmærksomheden mod de mindre beskyttede og mindre synlige trafikanter samt dem, der udviser risikabel adfærd. Politiassistent Christian Berthelsen fra Rigspolitiets Koncernkommunikation udtaler, at formålet med disse indsatser er at fremme trafiksikkerheden.

De ekstra kontroller er planlagt til at finde sted i perioden 22.-28. januar, som det er blevet meddelt af Rigspolitiet i en pressemeddelelse. Dette kan involvere øget patruljering, hastighedskontroller eller andre initiativer for at forbedre trafiksikkerheden og mindske risikoen for ulykker med deltagelse af bløde trafikanter.

Denne hjemmeside bruger cookies.