X

Politiet søger vidner efter ”appelsin-kast”

Politiet søger vidner efter ''appelsin-kast''

Mandag aften har Nordsjællands Politi modtaget flere anmeldelser fra personer, som enten er blevet ramt af eller forsøgt ramt af appelsiner fra en forbipasserende sort VW Golf personbil

Derfor søger politiet nu vidner, som måske kan hjælpe dem med at opklare hvem der stod bag ‘appelsin-kastningen’.

Hændelse
Den første anmeldelse om appelsin-kast tjekkede ind klokken 18:38, det oplyser politiet i deres døgnrapport.

Her var det en 18-årig mand, som blev ramt i brystet af en appelsin, da han befandt sig i området omkring  Kokkedal Slot på Rungsted Strandvej.

Omkring klokken 19:oo tikkede endnu en anmeldelse ind, hvor det her var en 46-årig mand, som blev forsøgt ramt, da han cyklede på Nordre Strandvej i Hellebæk. Og på omkring det samme tidspunkt blev en 58-årig kvinde ramt af en appelsin på sin ene overarm, da hun gik på Nordre Strandvej i Hellebæk.

En 53-årig kvinde fra Nærum anmeldte senere at hun klokken 18:05 var blevet ramt i baghovedet af en appelsin eller klementin, men hun lugede ukrudt på Skodsborgvej.

Politiet søger vidner
Nordsjællands Politi vil derfor gerne hører fra folk, som eventuelt kunne have oplysninger om hændelsen eller omkring den sorte VW Golf personbil.

Politiet oplyser nemlig, at det kan karakteriseres som vold, hvis man er blevet ramt.

Derfor håber politiet, at flere måske vil melde det til politiet, hvis man er blevet – eller forsøgt ramt af en appelsin, men blot tænkt det har været en drengestreg og derved ikke indtil videre har meldt det til politiet.

Er du blevet ramt, eller forsøgt ramt af en appelsin, eller måske har oplysninger om Golfen, bedes du venligst kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.


Foto: Pexels

(OBS! Foto er blot til inspiration og har intet med hændelsen at gøre)

 

 

 

 

Kilde: Ekstra Bladet

Denne hjemmeside bruger cookies.