X

Politiker i voldsomt drama ved byggemarked

Politiker i voldsomt drama ved byggemarked

Politiker i voldsomt drama ved byggemarked

Pludselig lød der et højt brag, og Anne Raft oplevede en dramatisk situation, da hendes bagrude blev smadret ved Jem & Fix i Nakskov. Hændelsen skyldtes angiveligt vejvrede.

Torsdag aften parkerede Anne Raft sin bil, og hun bemærkede en mand på vej hen mod sin cykel med en stor genstand. Da hun kørte ud fra parkeringspladsen, krydsede cyklisten hendes vej, og hun dyttede for at undgå en kollision. Dette fik cyklisten til at køre foran hende for at standse bilen.

I forsøget på at køre forbi cyklisten hørte Anne et voldsomt brag. Ifølge hende tog cyklisten en stor genstand og smadrede hendes bagrude. Forfærdet stoppede hun ved vejkanten, mens cyklisten fortsatte.

Bilen var dækket af glasskår, og på bagsædet lå Anne Rafts fem måneder gamle hundehvalp, Karoline. Heldigvis har både Anne og Karoline det godt nu.

Den pågældende cyklist, beskrevet som en cirka 30-årig mand i en blå jakke, er nu blevet rapporteret til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, som leder efter ham.

Episoden understreger vigtigheden af at undgå konfrontationer i trafikken og rapportere til myndighederne for at sikre retfærdighed. Vi håber, politiet kan identificere cyklisten og forhindre lignende situationer i fremtiden.

Denne hjemmeside bruger cookies.