X

Politikreds i chok: Så mange blev sigtet for spiritus- eller narkokørsel

Politikreds i chok: Så mange blev sigtet for spiritus- eller narkokørsel

I løbet af weekenden er det desværre en velkendt historie: alkohol- og narkotikapåvirkede førere, der risikerer ikke blot deres eget liv, men også andres på vejene. Ifølge seneste polititals optræder denne farlige adfærd igen og igen, hvor i alt 9 personer blev sigtet for spiritus- eller narkokørsel alene i løbet af fredag og lørdag. Denne tendens afspejler en bekymrende virkelighed, hvor forstanden alt for ofte svigter, når sprutten indtages, og bilnøglerne fortsat holdes i hånden.

Det skriver Østjyllands politikreds

Fredag kl. 20.30 blev en 40-årig mand anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Jernbanegade i Thorsø.

Fredag kl. 13.31 blev en 23-årig mand anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Klostervej i Randers NØ.

Fredag kl. 15.16 blev en 21-årig mand anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Århusvej i Randers SØ.

Fredag kl. 18.10 blev en 59-årig mand anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Skødstrup.

Lørdag kl. 02.50 blev en 18-årig mand anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Rodskovvej i Hornslet.

Lørdag kl. 04.30 blev en 22-årig mand anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Randers SØ.

Lørdag kl. 04.32 blev en 20-årig mand anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Spanien i Aarhus C.

Fredag kl. 16.04 blev en 26-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Hans Broges Gade i Aarhus C.

Lørdag kl. 02.50 blev en 18-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Rodskovvej i Hornslet.

Denne hjemmeside bruger cookies.