X

Populær grænsehandel lukker

Populær grænsehandel lukker

Nedlukning af Grænsehandlen Priss: Færre Indkøbsmuligheder Syd for Dansk-Tysk Grænse

I den kommende tid vil forbrugere, der planlægger at handle syd for den dansk-tyske grænse, opleve en reduktion i antallet af tilgængelige butikker. Ifølge en rapport fra JydskeVestkysten lukker Grænsehandlen Priss ned i løbet af marts.

Direktøren for Priss, Carsten Christensen, har meddelt, at virksomheden har udforsket alle muligheder for at fortsætte driften med en “langsigtet, holdbar og rentabel forretningsmodel”. Desværre har dette vist sig umuligt.

“Vi kan simpelthen ikke drive virksomheden videre på en ansvarlig måde og gøre Priss fremtidssikret uden betydelige investeringer i både IT, indretning og bygninger. Disse investeringer vurderer vi ikke som realistiske at tjene hjem igen i det nuværende og fremtidige marked. Derfor har ejerne besluttet at prioritere deres ressourcer på deres øvrige aktiviteter,” skriver direktøren.

Alle ansatte i Priss er blevet opsagt som følge af lukningen. Grænsehandlen, der blev etableret for ti år siden og har beliggenhed i byerne Harrislee, Pebersmark og Süderlügum, er nu en af de butikker, der forsvinder fra det sydlige grænsehandelslandskab.

Denne hjemmeside bruger cookies.