X

Populær sauce tilbagekaldes: Solgt i Rema 1000

Populær sauce tilbagekaldes: Solgt i Rema 1000

Tilbagekaldelse af Teriyaki Sauce fra Rema 1000 Grundet Udeklareret Gluten

Producenten Pure Garden tilbagekalder Teriyaki Sauce solgt i Rema 1000 på grund af en fejl i mærkningen, der kan udgøre en sundhedsrisiko for allergikere.

Pure Garden, producenten bag Teriyaki Sauce under mærket “Nemt og Grønt,” har i dag udsendt en pressemeddelelse, hvor de informerer om en tilbagekaldelse af deres produkt fra Rema 1000-butikker. Baggrunden for tilbagekaldelsen er, at produktet indeholder gluten, som ikke er korrekt deklareret på emballagen.

Den manglende deklaration af gluten kan være særdeles problematisk for personer, der lider af cøliaki eller glutenintolerance, da de ubevidst kan komme til at indtage gluten, hvilket kan føre til alvorlige helbredsmæssige konsekvenser. Produktet, der er omfattet af tilbagekaldelsen, kan identificeres med stregkoden 5714701014055, og det anbefales, at kunder, der har købt denne sauce, enten returnerer den til butikken eller kasserer den.

Rema 1000 har ligeledes udsendt en besked til deres kunder om at være opmærksomme på denne tilbagekaldelse og understreger, at de samarbejder tæt med Pure Garden for at sikre, at fejlen ikke gentager sig. Kunder, der har spørgsmål, kan kontakte Pure Garden eller Rema 1000’s kundeservice for yderligere information.

Dette tilfælde understreger vigtigheden af nøjagtig produktmærkning, især når det drejer sig om allergener, da forbrugernes sikkerhed er af højeste prioritet. Pure Garden beklager fejlen og arbejder på at forbedre deres kvalitetskontrolprocedurer for at forhindre lignende situationer i fremtiden.

Denne hjemmeside bruger cookies.