X

Ramt af coronavirus 4 gange på en enkelt måned

på en enkelt måned

Selvom de fleste skoler på nuværende tidspunkt skal holde lukket grundet coronasituationen i Danmark, skal specialskolerne forsat holde åbent for alle sine elever

Hvilket efterhånden begynder at bekymrer Ann Baunbæk Hansen, der er bestyrelsesformand på Pilehaveskolen i Assens:
”Vi er meget bekymrede” lyder det.

Og hun tilføjer:
”Der har været et coronaudbrud om ugen, og det er utrygt som forælder.”.

Skolen har siden nytår været ramt af covid-19 tilfælde fire gange, og har dermed forårsaget hjemsendelse af i alt 18 ansatte og 20 elever.

Selvom skolen sørger for at få gjort ekstra rent, og sørger for at have klasserne adskilt i løbet af en skoledag, har dette altså ikke været nok til at kunne holde coronasmittet væk.

Det skriver B.T.

Selvom intet tyder på at smitten skulle være sket på skolens område, er flere forældre fortsat utrygge ved at sende deres børn i skole, da smitten efterhånden har sat sine spor.

Derfor bliver en fjerdedel af skolens ellers 82 elever hjemme hos sine forældre, da de er bekymret for den smitterisiko der kan være i forbindelse med undervisning på skolen.

Derfor har Ann Baunbæk Hansen også set sig nødsaget til at skrive en mail til undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, hvor det her lyder, at hun mener at specialskoler bør være på lige fod med folkeskolerne og have de samme gældende regler i forbindelse med covid-19.


Foto: Shutterstock

 

 

 

Kilde: B.T.

Denne hjemmeside bruger cookies.