X

Sigtet i voldtægt: Ung mand nægter

Sigtet i voldtægt: Ung mand nægter

Sigtet i voldtægt: Ung mand nægter

En nu 18-årig mand er tiltalt i sagen om en voldtægt som fandt den 8. oktober 2021 på dengang en 14-årig pige. På gerningstidspunktet var manden selv 16 år.

Ved Københavns Byret sad den 18-årig skoleret og skulle forklare sig i sagen.

Den pågældende aften hvor voldtægten fandt sted, skete det bag ved Dagmar Teatret i København.

Den nu 18-årig mand havde været til en demonstration hvor pigen også deltog, de havde “flirtet” forinden voldtægten som tog få minutter.

Nægter voldtægt

De to mødes da pigen henvendte sig til den 16-årig dreng, og spurgte om han havde en cigaret.

Den 18-årig marokkaner, havde ved sin siden en tolk.

Det skriver BT.dk

Under retsmødet kom det også frem at den 14-årigs veninde havde bemærket de to flirtet med hinanden, og at hun kyssede ham, kysset virkede gendigtet.

Veninden var selv indkaldt som vidne i sagen, men på selve voldtægtsaften var de to “pludselig væk” selvom hun havde holdt øje med dem.

I anklageskriftet forlyder det at manden havde taget pigens hånd og trukket hende ind i en gyde, hvorefter han voldtog hende, derimod mener manden at det var pigens ide at gå et andet sted.

Under retsmødet var det tydeligt at fornemme at der var to forskellige historier af sagen, offeret og den sigtet var langt fra enig i hvordan forløbet var foregået.

Da de to unge kommer ind i gyden, tvinger manden pigen ned på jorden, hvorefter han voldtog hende, selvom hun råbte ‘nej’ og sagde ‘stop’.

Men under retsmødet forklarede den sigtet derimod at pigen og ham lagde sig ned og kyssede, og at pigens åbnede hans bukser og lagde an til sex med ham. Han ønskede dog ikke at have sex, og derfor lukkede han angiveligt sine bukser igen.

»Jeg er muslim, så jeg er ikke interesseret i sådan noget med sex og piger.«

Skreg om hjælp

Skrigende fik forbipasserende til at tage kontakt, her fandt de drengen og pigen, hvor pigen var halvt afklædt, pigen græd og kunne ikke rigtig sætte ord på, hvad der lige var sket.

Vidner bemærkede at den unge mand løb væk fra gerningsstedet, men få minutter kom tilbage i oprørt tilstand.

Politiet ankom og anholdt manden, han blev senere løsladt, han forlod Danmark.

Han blev dog i sommer anholdt i udlandet og udleveret til Danmark for at sikre, at han mødte op til selve retssagen.

Der er afsat to retsdage til sagen. Sidste dag er 7. december, og står det til anklagemyndigheden, skal han idømmes både straf og udvisning.

Denne hjemmeside bruger cookies.