Skinke trækkes tilbage: Fund af listeriabakterier
Kogt skinke trækkes tilbage efter fund af listeriabakterier
Derfor opfordres det til at man smider produktet ud eller levere det tilbage til den butik hvor man har købt den kogte skinke.
Det oplyser Nørmark Food A/S.
Det skriver Nordjyske.
Det drejer sig om følgende tre varianter:
Studenter Skinke
Er solgt i Føtex i pakninger af 1,0 til 1,5 kilo
– Har sidste holdbarhedsdatoer i perioden fra den 19. til den 26. januar.
Kogt Skinke
Er solgt i Bilka i pakninger af 1,0 til 1,5 kilo
– Har sidste holdbarhedsdatoer i perioden fra den 19. til den 26. januar.
Kogt Skinke
Er solgt i Coma-butikker på Lolland-Falster i pakninger af 1,0 til 1,5 kilo
– Er mindst holdbar til den 5. februar
Til fælles for alle tre varianter, er der det samme batchnummer: 513.
Foto: Shutterstock
Kilde: Nordjyske