X

Stopper al salg af populær ladcykel

Stopper al salg af populær ladcykel

Hollandsk Ladcykelproducent Stopper Salget på Grund af Alvorlig Sikkerhedsrisiko

Den anerkendte hollandske ladcykelproducent, Babboe, har modtaget påbud fra de nationale myndigheder om at stoppe salget af alle deres ladcykler øjeblikkeligt. Dette kommer som følge af en erklæring fra den hollandske forbrugersikkerhedsmyndighed, NVWA, der identificerede en alvorlig sikkerhedsrisiko ved cyklernes design.

I en officiel pressemeddelelse fra NVWA bekræfter myndighederne, at de iværksatte en omfattende undersøgelse af Babboe i slutningen af 2023 som følge af rapporter om hyppige fejl på cyklernes “kasser”. Resultaterne af undersøgelsen indikerer, at disse fejl udgør en betydelig fare, især med risiko for, at børn kan falde ud af cyklernes lasterum, hvis de går i stykker.

NVWA advarer nu offentligheden og fraråder kraftigt brugen af følgende Babboe ladcykelmodeller:

  1. Babboe City/ City-E/ City Mountain
  2. Babboe Curve/ Curve-E/ Curve Mountain
  3. Babboe Big/Big-E
  4. Babboe Dog/ Dog-E
  5. Babboe Max-E
  6. Babboe Mini-E/Mini Mountain
  7. Babboe Pro Trike/ Trike-E/ Trike XL
  8. Babboe Carve-E/ Carve Mountain

Dette markante skridt fra myndighederne understreger alvoren af sikkerhedsproblemerne og opfordrer ejere af disse modeller til at afstå fra brugen, indtil yderligere sikkerhedsforanstaltninger og reparationer er blevet godkendt af de relevante myndigheder.

Babboe står nu over for udfordringer med at håndtere konsekvenserne af salgsstoppet og tilbagekaldelsen af de berørte ladcykler. Dette rejser spørgsmål om sikkerhedsstandarder i branchen og understreger vigtigheden af at opretholde høje standarder for forbrugerprodukter.

Denne hjemmeside bruger cookies.