X

Stor tumult: Betjent truet på livet

LIGE NU

Stor tumult: Betjent truet på livet

Nordjyllands Politi oplyser at to mænd på henholdvis 19 og 44 år står til flere sigtelser efter trusler på livet, vandvidskørsel og et indbrud.

Lørdag eftermiddag oplevede en civil betjent, som ikke var i tjeneste, at blive truet på på Shell-stationen på Sprogøvej i det østlige Hjørring nær motorvej E39.

Den civile betjent var ved at oplade han bil, da en 44-årig mand opsøgte ham og optrådte ekstremt provokerende og truende.

Kort efter episoden tikkede en anmeldelse ind fra flere bekymrede borgere, om en grå personbil kørte hasarderet gennem Hjørring By.

Større eftersøgning igangsat

Politiet satte flere patruljer på gaden, i håbet om at finde køretøjet. Nogle timer efter anmeldelsen, blev en grå bil standset.

Forinden havde politiet modtaget endnu en anmeldelse om trusler på livet, her havde en mand kort før anholdelsen havde bedt mændene i den grå bil forsvinde fra et sted i byen, hvor de holdt parkeret.

Patrujlevognen fandt blandt andet  to iPads og en iPhone, som kort forinden var blevet stjålet fra en villa på Starbækvej i Uggerby. De effekter er nu leveret tilbage til deres ejer.

Mange sigtelser på vej

Føreren af bilen en 44-årig mand, kunne heller ikke fremvise et gyldigt kørekort, da han har fået frakendt sit kørekort.

Køretøjet var heller ikke forsikret eller indregistreret.

Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse på Twitter.

I bilen sad tre andre mænd, alle tre blev anholdt og kørt på politistationen. Føreren af bilen fik også taget en blodprøve, da der var mistænke om, at han var påvirket af spiritus eller narko – måske endda begge dele.

To gange truede de andre mennesker på livet – blandt dem en betjent i civil. Dertil kom hasarderet kørsel gennem Hjørring, et frækt indbrud i en villa i Uggerby samt mistanke om kørsel i påvirket tilstand.

Det forhold er de to mænd nu også sigtet for, ligesom den første trussel på livet mod den civile betjent er skærpet til at handle om trusler mod en person i offentlig tjeneste – straffelovens paragraf 119.

Det skriver Nordjyske.dk

Denne hjemmeside bruger cookies.