X

Sundhedspelejerske: ”Har aldrig oplevet noget lignende

Sundhedspelejerske: ''Har aldrig oplevet noget lignende

Nedlukningen af landets folkeskoler tager hårdt på de hjemsendte børn

Hvilket sundhedsplsjerske Helle Attrup-Christiansen, som har været i sit fag i 16 år, kan skrive under på med det samme.

Følelsen af at være i vejen, lavt selvværd, ensomhed, stress, søvnproblemer og tvangshandlinger er blot nogle af de problemer som Helle Attrup-Christiansen oplever blandt de børn hun tilser under corona-nedlukningen i hovedstadsområdet.

Til Politiken fortæller sundhedsplejersken:
”Jeg har arbejdet som sundhedsplejerske i 16 år nu, og jeg må bare sige, at jeg aldrig har oplevet noget lignende. Og det er også den historie, jeg hører fra mine kolleger – både fra dem, der tilser 0.-klasser, som jeg gør, og fra dem, der tilser de ældre børn,”

Dog oplyser Helle Attrup-Christiansen, at intet tyder på, at der er tale om en bestemt gruppe børn, men at det rammer ret bredt.

I de situationer hvor børnene kan føle sig overset og i vejen, har forældrene også nogle følelser, hvor de føler, at de svigter og hurtigt kan føle sig stressede over, at skulle kunne håndtere både sit eget hjemmearbejde, samtigtigt med at skulle hjælpe børnene i forbindelse med deres hjemmearbejde.

Det skriver B.T.


Foto: Shutterstock

 

 

 

Kilde: PolitikenB.T.

Denne hjemmeside bruger cookies.