X

Tiltalt for voldtægt: Er pludselig afgået ved døden

Tiltalt for voldtægt: Er pludselig afgået ved døden

Tiltalt for voldtægt: Er pludselig afgået ved døden.

Død afbryder retssag om påstået voldtægt i Aarhus: Anklaget mand nåede aldrig at stå for retten

I en sag om en påstået voldtægt i Aarhus er den 34-årige anklagede mand pludselig død, inden retssagen kunne afsluttes. Ifølge Århus Stiftstidende blev offentligheden gjort opmærksom på den tragiske hændelse den 10. januar, hvor den 34-årige skulle have stået anklaget for voldtægt af en kvinde efter en bytur.

Politiets anklager, Camilla Wagner, bekræftede, at den anklagede ikke var i politiets varetægt, da han døde, og han havde heller ikke været varetægtsfængslet før retsmødet. De præcise omstændigheder omkring hans død er ikke offentliggjort på grund af tavshedspligt.

Den påståede voldtægt skulle være sket i september året før retssagen. Den 34-årige mand mødtes med en tidligere kollega og hendes veninde på en bar i Aarhus. Efter en aften på baren tog de hjem til kvindens bolig, hvor de havde gensidigt samleje i tre timer med forskellige former for seksuel aktivitet. Kvinden hævdede at have sagt nej og bedt manden om at stoppe gentagne gange, mens manden hævdede, at hun var enig i det hele.

Trods blod på lagnet og blå mærker på kvindens krop, som politiet fandt den næste morgen, nægtede manden at have påført hende mere end et “klap i numsen.”

Med den anklagedes død forventer anklageren, at sagen vil blive afvist. Offeret har dog fortsat mulighed for at søge erstatning og tort. Retssager som denne kan være komplekse, og udfaldet kan variere afhængigt af det specifikke retssystem og de involverede omstændigheder.

Denne hjemmeside bruger cookies.