X

To nye navne offentliggjort til årets Grøn koncert

To nye navne offentliggjort til årets Grøn koncert

Grøn Koncert annoncerer spændende tilføjelser til årets lineup

Den seneste annoncering af musiknavne til årets Grøn Koncert har skabt stor opmærksomhed og begejstring. Efter Tobias Rahims tidlige præsentation som et af årets hovednavne fortsætter festivalen sin stærke stime ved at afsløre to nye tilføjelser til programmet.

Scarlet Pleasure og TV·2 vil begge tilslutte sig Rahim på scenen, når Grøn Koncert rammer Aalborg den 21. juli. Scarlet Pleasure, der gjorde deres debut på Grøn Koncert i 2017 og sidenhen har været en del af plakaten i både 2019 og 2020, glæder sig over muligheden for at vende tilbage til scenen.

Det oplyser TV2 Nord.

“Det er en ære for os at blive inviteret til at optræde på Grøn for tredje gang. Vi værdsætter den unikke atmosfære, hvor man rejser rundt i landet og oplever forskellige byers stemninger og mennesker. Vi ser virkelig frem til at være en del af det igen til sommer,” udtaler bandet.

TV·2, der har en lang historie med Grøn Koncert og har optrådt ni gange siden deres debut i 1986, ser også frem til at være en del af årets begivenhed.

“I en tid præget af uro og usikkerhed, er det en ære for os i TV·2 at kunne bidrage til Grøn Koncert og samles om det, der forener os: glæde, kærlighed og håb for fremtiden,” udtaler TV·2.

Denne hjemmeside bruger cookies.