X

To personer i kritisk tilstand efter alvorlig uheld

To personer i kritisk tilstand efter alvorlig uheld

To personer i kritisk tilstand efter alvorlig uheld.

En alvorlig trafikulykke indtraf mandag morgen på Køge Bugt Motorvejen, hvor to personer nu befinder sig i kritisk tilstand, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau.

Episoden udspillede sig, da en lastbil kolliderede med en personbil, og politiet karakteriserer hændelsen som værende alvorlig. Vagtchef Asger Bechstrøm udtaler, »Vi forventer at arbejde på stedet i adskillige timer, hvor der vil være fokus på redningsoperationer og en bilinspektørs undersøgelser.«

Til at håndtere situationen blev redningshelikopter, ambulancer og en bilinspektør mobiliseret. Ulykken fandt sted i sydgående retning på strækningen fra Avedøre mod Køge mellem afkørsel 28 og afkørsel 29 Greve Syd, hvor lastbilen ramte siden af personbilen.

Årsagen til ulykken er endnu uklar, men politiet advarer samtidig om tilstedeværelsen af sort is flere steder på strækningen. På det sociale medie X informerer politiet også bilisterne om ‘massiv kø på stedet’.

Umiddelbart efter ulykken blev motorvejen spærret i sydgående retning, men omkring klokken syv blev vejen genåbnet i venstre spor. Vejdirektoratet angiver, at bilisterne bør forvente forsinkelser på mellem en halv til en hel time. Dette understreger behovet for en omhyggelig håndtering af ulykker for at minimere trafikpåvirkningen og sikre en effektiv genoprettelse af normal motorvejsfunktion.

Denne hjemmeside bruger cookies.