X

To personer omkommet i voldsom ulykke

To personer omkommet i voldsom ulykke

To personer omkommet i voldsom ulykke

En alvorlig trafikulykke indtraf på Skjernvej ved Holstebro, hvor to personer desværre mistede livet. Midt- og Vestjyllands Politi har bekræftet ulykken via deres officielle kommunikationskanal.

Ulykken fandt sted på Skjernvej mellem Præstevejen og Spåbæklille, hvor en personbil kolliderede med siden af en lastbil. Både politi og redningspersonale var til stede for at håndtere situationen, og vejen blev midlertidigt spærret. Ved klokken 02.30 blev arbejdet afsluttet, og vejen genåbnet, som oplyst af politiet.

En bilinspektør vil først undersøge årsagen til ulykken på mandag, og indtil da er der ikke tilgængelige oplysninger om, hvad der præcis forårsagede sammenstødet. Politiet har bekræftet, at der ikke er yderligere information til rådighed på nuværende tidspunkt.

Alder og øvrige identifikationsoplysninger om de omkomne er ikke blevet offentliggjort af myndighederne. Politiet er i gang med at underrette de pårørende om den tragiske hændelse.

Denne ulykke er dybt beklagelig, og det er af stor vigtighed, at de relevante myndigheder foretager en omhyggelig undersøgelse for at fastslå årsagen til ulykken. Vores tanker går ud til de pårørende og alle berørte af denne smertelige situation. Yderligere oplysninger vil sandsynligvis blive frigivet, når undersøgelsen skrider frem.

Denne hjemmeside bruger cookies.