X

To politifolk sigtet: Filmede afdødes nøgne krop med mobiltelefon

To politifolk sigtet: Filmede afdødes nøgne krop

Årligt bliver en rapport udgivet af Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP), hvor denne indeholder sager med politibetjente, der bryder både lovgivning og det interne regelsæt.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed, efterforsker alle sager, hvor politiets forseelser er involveret i tjeneste – her skal DUP tage stilling til, om betjenten er gået over stregen og eventuelt skal sigtes i sagen.

Derudover fremgår det også i rapporten, hvordan politiet dagligdag ser ud – både i forbindelse med store samt små sager.

En af de sager, hvor man lige bliver nødt at at læse overskriften en gang mere, og som også fremgår i dette års rapport fra DUP, er denne hvor to betjente er blevet sigtet for, at filme en død – og nøgen person med en mobiltelefon.

I forbindelse med en politiforretning, hvor en nøgen person var blevet fundet død, filmede den ene betjent med en mobiltelefon, mens den anden betjent poserede med ‘happy face’ og fremstrakte arme ved siden af afdødes hoved. Betjenten filmede efterfølgende videre ned af den afdødes nøgne krop.

Udover betjenten der filmede, blev også den anden betjent sigtet for pligtforsømmelse ved i forbindelse med den samme politiforretning, at have dyppet sin finger ned på en tallerken, med rester af euforiserende stoffer, hvor han derefter tog sin finger op til tungen og her kunne konstatere at der var tale om kokain.

Denne sag er endnu ikke afsluttet.


Foto: Shutterstock

 

 

 

 

Kilde: Rapport/Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP)

Denne hjemmeside bruger cookies.