X

To uheld skaber lang kø på motorvej

To uheld skaber lang kø på motorvej

Trafikale Forstyrrelser på E20 Vestmotorvejen efter To Uheld

E20 Vestmotorvejen er i dag påvirket af betydelige forsinkelser i vestgående retning efter to uheld, der har forårsaget omfattende trafikale problemer. Det første uheld fandt sted mellem afkørsel 31b, Køge N, og Bjæverskov, hvor en havareret hestetrailer har skabt en blokade på vejbanen. Ifølge Vejdirektoratet er der tale om en teknisk defekt, der har resulteret i, at traileren ikke kunne flyttes uden hjælp. Redningskøretøjer er til stede, men arbejdet med at fjerne traileren har vist sig mere tidskrævende end først antaget.

Det andet uheld skete på samme strækning mellem afkørsel 30, Solrød N, og afkørsel 32, Køge. Dette uheld involverer flere køretøjer, hvilket har gjort situationen endnu mere kompleks. Der er endnu ikke meldinger om personskader, men flere køretøjer har behov for bjærgning, hvilket yderligere bidrager til den lange kø på motorvejen.

Vejdirektoratet oplyser, at forsinkelserne kan vare indtil ud på eftermiddagen, og bilister opfordres til at finde alternative ruter eller forberede sig på længere rejsetid. Der arbejdes på højtryk for at få trafikken normaliseret, men den nuværende situation gør det vanskeligt at estimere præcist, hvornår motorvejen vil være fri for forhindringer.

For dem, der allerede befinder sig på strækningen, anbefales det at udvise tålmodighed og holde sig opdateret gennem trafikmeldinger for at få den seneste information om situationen. Uheldene har understreget vigtigheden af forsigtig kørsel og opmærksomhed på vejen, især under forhold, hvor uforudsete hændelser kan opstå.

Denne hjemmeside bruger cookies.