X

Tragisk dødsfald ved fældet træ: Tre pågrebet og sigtes for drab

Tragisk dødsfald ved fældet træ: Tre pågrebet og sigtes for drab

Tre unge mænd anklages for bevidst handling i forbindelse med dødsulykke

I sagen om et tragisk dødsfald i forbindelse med et væltet træ ved Sorø er tre personer blevet pågrebet og sigtet for drab, meddeler politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet karakteriserer hændelsen som en “farlig forbrydelse” og ser på dødsulykken som en bevidst handling, hvilket har ført til de alvorlige sigtelser mod de tre unge mænd.

Der er også indikationer på, at flere lignende sager med væltede træer i efteråret undersøges i forbindelse med denne sag.

Det skriver EkstraBladet.

Politiet modtog ni anmeldelser om træer, der væltede, i efteråret, og der har været flere anmeldelser i år.

De tre anholdte forventes at blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag, og politiet udelukker ikke yderligere anholdelser. Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning ved grundlovsforhøret.

Politiet har gennemført en omfattende efterforskning med hjælp fra vidner og videomateriale for at klarlægge sagen. Politiet betegner det som en tragisk sag, hvor en 55-årig mand er blevet udsat for en uventet voldshandling, hvilket de tager yderst alvorligt.

De tre anholdte er blevet sigtet for drab og i subsidiær grad for meget alvorlig fareforvoldelse. Efterforskningen fortsætter med høj prioritet for at belyse sagen så grundigt som muligt.

Følg dine nyheder dagligt på 112’s facebook – her

Denne hjemmeside bruger cookies.