X

Tragisk dødsulykke: kvinde klemt ihjel – 112

Tragisk dødsulykke: kvinde klemt ihjel - 112

Selvom det er trist at meddele, skete der en tragisk ulykke i landsbyen Pillemark på Samsø, hvor en 83-årig kvinde mistede livet tirsdag eftermiddag. Ifølge TV 2 Østjylland blev kvinden fanget mellem loftet og porten i sin garage af ukendte årsager. Hun blev opdaget af en nabo, der straks slog alarm.

Naboens opdagelse af den forfærdelige hændelse udløste straks en storstilet indsats fra redningsmandskabet, der hurtigt ankom til stedet. Desværre var det dog allerede for sent at redde kvindens liv, og hun blev erklæret død på stedet af de tilkaldte nødhjælpsfolk.

Ifølge lokale kilder var den afdøde kvinde en værdsat og aktiv del af lokalsamfundet i Pillemark. Hendes pludselige bortgang har kastet en skygge over landsbyen, hvor folk sørger over tabet af en respekteret nabo og ven.

Politiet har iværksat en efterforskning for at fastslå de nøjagtige omstændigheder omkring ulykken. De tekniske undersøgelser vil forhåbentlig kaste lys over, hvordan denne tragedie kunne ske, og måske bidrage til at forhindre lignende hændelser i fremtiden.

Samtidig opfordres lokalsamfundet til at støtte hinanden i denne svære tid og tilbyde støtte og trøst til familien og vennerne til den afdøde kvinde. Hendes minde vil fortsætte med at leve videre i hjertet hos dem, der kendte og elskede hende.

Denne hjemmeside bruger cookies.