X

Tragisk dødsulykke: Ung mand død

Tragisk dødsulykke: Ung mand død

Knallertfører omkommer i sammenstød med traktor på Lolland

En tragisk ulykke fandt sted lørdag i Torrig på Lolland, hvor en 34-årig mand mistede livet i et sammenstød mellem hans knallert og en traktor. Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kørte manden af ukendte årsager ind i traktoren, hvilket resulterede i fatale skader.

Vagtchef Heidi Grandt Andresen oplyser, at politiet stadig arbejder på at kortlægge de præcise omstændigheder, der førte til ulykken. Det er endnu uvist, om dårlige vejrforhold, mekanisk svigt eller menneskelige faktorer spillede en rolle i hændelsen.

Manden blev straks efter ulykken erklæret død på stedet, og hans pårørende er blevet underrettet. Politiet vil i de kommende dage fortsætte efterforskningen for at klarlægge, hvad der præcist gik forud for kollisionen.

Traktorføreren slap uskadt fra ulykken, men er dybt berørt af hændelsen. Vedkommende vil også blive afhørt som led i den videre efterforskning.

Lokale beboere i området er chokerede over hændelsen, og flere har udtrykt deres medfølelse med den omkomnes familie. Ulykken har også rejst spørgsmål om trafiksikkerheden på de smalle veje i området, hvor traktorer og andre langsomme køretøjer ofte deler vejene med mindre køretøjer som knallerter.

Politiet opfordrer alle trafikanter til at være ekstra opmærksomme i landlige områder, hvor landbrugskøretøjer ofte befinder sig på vejene, især i høstsæsonen, hvor trafikken kan være tæt og uforudsigelig.

Denne hjemmeside bruger cookies.