X

Tragisk episode: 15-årig tiltalt for drab på jævnaldrende

Tragisk episode:

Østjyllands Politi rejser tiltale mod 15-årig dreng efter dødeligt knivstik. Tragisk episode udspillede sig på Stationsplads i Grenaa.

Østjyllands Politi har officielt rejst tiltale mod en 15-årig dreng, der anklages for drab eller alternativt grov vold med døden til følge. Tiltalen stammer fra en hændelse den 26. november sidste år kl. 17.45 på Stationsplads i Grenaa, hvor den unge tiltalte angiveligt stak en jævnaldrende dreng i brystet med en kniv.

Episoden blev straks rapporteret til Østjyllands Politi kl. 17.46 den samme dag. Adskillige politipatruljer ankom hurtigt til stedet, hvor den 15-årige tiltalte allerede modtog akut behandling i en ambulance. Desværre kunne hans liv ikke reddes.

Flere øjenvidner havde observeret dele af hændelsen, og kl. 19.10 blev den 15-årige tiltalte anholdt og sigtet for drabet. Dagen efter, den 27. november, blev han fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers og efterfølgende varetægtsfængslet på en ungdomsinstitution.

Det fremgår i en pressemeddelese fra Østjyllands Politi.

Efter knap to måneders efterforskning og juridisk vurdering fra Anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi er sagen nu blevet afsluttet, og der er besluttet at rejse tiltale mod den 15-årige gerningsmand.

Specialanklager Jesper Rubow udtaler: ”Der er tale om en meget alvorlig og ulykkelig sag, hvor en dreng er dræbt ved knivstik i brystet.”

Følg dine nyheder dagligt på 112’s facebook – her

Denne hjemmeside bruger cookies.