X

Tre drenge i farlig leg på togskinnerne: Filmede modkørende tog

Tre drenge i farlig leg på togskinnerne: Filmede modkørende tog

En aftengåtur omkring Fruens Bøge Station i Odense på Fyn blev en noget chokerende oplevelse for Christin Wichmann

Her så hun nemlig tre drenge i en livsfarlig leg på på togskinnerne.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Nu advarer hun andre mod at gøre det samme som disse drenge.

“Jeg ved, at det er en nål i en høstak, men hvis I ved, at jeres dreng på 11-12 år var ude at cykle med et par kammerater fredag omkring 18.30, skal I måske have en snak med ham.” Skriver Christin Wichmann i sin lokale Facebook-gruppe .

Christin Wichmann går ofte denne rute på sin aftentur og måtte indrømme at denne hændelse skilte sig markant ud fra de normale begivenheder der ellers finder sted i dette område.

”Vi går forbi lige ved tunnelen ud til Lindevej og hører noget fra toppen af den lille bakke, som går op til skinnerne. Der står tre drenge. Den ene på selve banelegemet med sin telefon i hånden for at filme, når toget kommer kørende.” skriver hun.

Og fortsætter:
”Jeg stopper op og siger til dem, at det er en meget farlig legeplads, de har valgt at lave sjov på. Jeg ved ikke, om de bliver overraskede over, at nogen henvender sig, men de skynder sig i hvert fald bare hen til deres cykler med det samme. De siger ikke noget og kalder mig ikke noget. De har nok godt vidst, det ikke så godt ud”

Kort efter kommer toget – med lavere fart – kørende. Lokoføreren havde nemlig allerede opfanget den mulige fare der lå forude.

”Han bremsede simpelthen op lige ved siden af dem og åbnede vinduet. Han fortalte dem, at skinnerne var et farligt sted at færdes og at de skulle finde et andet sted at lege, fortæller hun og tilføjer, at episoder som denne heldigvis ikke er hverdagskost i skoven.” skriver hun videre. 

Og tilføjer, at de ofte går denne rute, men aldrig har oplevet noget lignende dette.

”Mit håb er, at det er noget, der bliver vendt rundt om i hjemmene. Hvad der videre er sket, ved jeg ikke,” fortæller Christin Wichmann.

Desuden har hun videregivet beretningen til SSP og de skoler der er beliggende i nærområdet.

Udover at det kan være decideret livsfarligt at befinde sig på togskinnerne, er det også ulovligt.

Opholder man sig eller blot krydser sporet, udløser dette et straf på minimum 500 kroner.

Det oplyser Fyens Stiftstidende.


Foto: Shutterstock

 

 

 

 

Kilde: Fyens Stiftstidende

Denne hjemmeside bruger cookies.