X

Udrykning endte galt: Brandbil væltede om på siden

Udrykning endte galt: Brandbil væltede om på siden

Midtjysk Brand og Rednings indsatskøretøj ramt af uheld ved Kjellerup

En alvorlig hændelse indtraf i går, da en brandbil fra Midtjysk Brand og Redning væltede under en hastig udrykning. Episoden fandt sted omkring klokken 14, da køretøjet, på vej gennem vejsving i Kjellerup, mistede balancen og endte på siden.

Chaufføren blev hurtigt tilset på skadestuen, hvor det blev konstateret, at han var forslået, men heldigvis uskadt. Indsatslederen informerede TV 2 om situationen og beroligede seerne ved at understrege, at chaufføren var i god behold trods det dramatiske hændelsesforløb.

Brandbilen var på mission for at bekæmpe en brand, da uheldet indtraf under køreturens udfordrende sving. Indsatslederen forklarede, at trods det uheldige udfald, vil Midtjysk Brand og Redning fortsætte deres vigtige opgaver med uformindsket styrke for at sikre borgernes sikkerhed og bekæmpe brandfare.

Episoden kaster dog lys over vigtigheden af sikkerhedsforanstaltninger under udrykninger og understreger behovet for løbende træning og opdatering af brandvæsenets personale for at minimere risici og sikre effektive og sikre indsatser i fremtiden.

Denne hjemmeside bruger cookies.