X

Uheld på motorvej skaber massiv kø

Uheld på motorvej skaber massiv kø

Trafikale Udfordringer på Motorring 3 Efter Uheld: Morgentrafikken Presset.

Torsdag morgen blev morgentrafikken på Motorring 3 (E47) påvirket af et uheld, der resulterede i midlertidig spærring af motorvejens højre spor i sydgående retning mellem motorvejskryds Gladsaxe og frakørsel 20, Gladsaxe Vest. Desuden blev frakørslen fra Hillerød Motorvejen til Motorring 3 påvirket på grund af havarerede køretøjer i sporet.

Seneste opdateringer fra DR P4 Trafik København & Sjælland informerer om, at både motorvejssporet og tilkørslen nu er genåbnet. Dog pågår der fortsat oprydningsarbejde i nødsporet.

Vejdirektoratets vejkort indikerer vedvarende tæt trafik og kødannelse over adskillige kilometer på Motorring 3. Forventet forlænget rejsetid i sydgående retning lyder på mellem ti og 30 minutter, og kødannelsen starter ved Kongens Lyngby.

Det anbefales at følge trafikmyndighedernes opdateringer for at få den seneste information om situationen og eventuelle ændringer i trafikafviklingen.

Vi opfordrer alle trafikanter til at udvise tålmodighed og tage hensyn til de aktuelle forhold på vejen for at sikre en sikker og smidig rejse.

Denne hjemmeside bruger cookies.