X

Vejdirektoratet advarer om væltede træer på motorvej

Vejdirektoratet advarer om væltede træer på motorvej

Advarsel: Væltede Træer på E20 Mellem Middelfart og Odense

Vejstrækning mellem Afkørsel 52 (Odense SV) og Afkørsel 51 (Odense S) Ramt af Naturhindringer

Bilister opfordres til at udvise ekstra forsigtighed, da den vestlige del af E20-motorvejen, der strækker sig fra Middelfart til Odense, er blevet påvirket af væltede træer. Disse naturhindringer udgør en betydelig risiko for trafikken, især i højre spor, hvor de udgør en potentiel fare for både køretøjer og passagerer.

Den aktuelle situation blev først bemærket tidligt i dag, da rapporter om de væltede træer begyndte at strømme ind fra bilister på strækningen. Vejmyndigheder blev straks alarmeret og har siden arbejdet på at sikre området og minimere forstyrrelserne for trafikken.

“Vi opfordrer alle bilister til at være opmærksomme og følge de anvisninger, der gives af vejmyndighederne,” udtaler en talsperson fra Vejdirektoratet. “Det er vigtigt at holde en passende hastighed og være klar til at reagere på forhindringer på vejen.”

Som reaktion på situationen har redningshold været ude for at fjerne de væltede træer og genoprette sikkerheden på vejen så hurtigt som muligt. Der opfordres dog stadig til forsigtighed, da arbejdet med at fjerne alle forhindringer fortsætter.

Vejmyndighederne opfordrer alle bilister til at følge med i de seneste opdateringer om vejrforholdene og trafiksituationen i området, da yderligere forstyrrelser ikke kan udelukkes på grund af de ugunstige vejrforhold.

Hold dig opdateret og tag de nødvendige forholdsregler, når du rejser ad E20 i dette område. Din sikkerhed og velbefindende er af største vigtighed.

Denne hjemmeside bruger cookies.