X

Viaplay beklager: Stort nedbrud

Viaplay beklager: Stort nedbrud

Kilde EB.dk

Tekniske Problemer Plager Champions League Start: Viaplay Oplever Utilfredshed Blandt Kunder

Tirsdag aften markerede den længe ventede start på det nye Champions League-format, men for mange fodboldfans blev det desværre en frustrerende oplevelse. Viaplay, som har sikret sig de eksklusive rettigheder til at transmittere Europas mest prestigefyldte klubturnering, oplevede omfattende tekniske problemer, der forhindrede mange abonnenter i at følge med i kampene.

Kunder betaler for manglende service Flere kunder har påpeget, at de betaler over 400 kroner om måneden for adgang til Viaplays sportsindhold, men oplevede i stedet sort skærm eller afbrudte transmissioner under kampene. Dette har resulteret i massiv kritik på sociale medier, hvor frustrerede brugere har delt deres oplevelser og rettet kritik mod streamingtjenesten.

“Det er helt urimeligt at betale så meget og så ikke kunne se de kampe, vi har ventet på hele sæsonen. Viaplay må tage ansvar og finde en løsning hurtigst muligt,” skriver en bruger på Twitter.

Viaplay anerkender problemerne En repræsentant fra Viaplay har i en Facebook-tråd bekræftet, at tjenesten oplever tekniske vanskeligheder, som påvirker nogle af deres kunder. “Vi er opmærksomme på situationen og arbejder aktivt på at finde en løsning,” lød det fra repræsentanten.

Viaplay har også udsendt den samme meddelelse via deres app og på deres platforme på tv og mobil, men der er endnu ingen præcis tidsplan for, hvornår problemet forventes at være løst.

Betydning for rettigheder og konkurrence Viaplays udfordringer kommer på et kritisk tidspunkt, hvor flere streamingtjenester kæmper om markedet for sportsrettigheder. Med stigningen i prisen for abonnementer og voksende konkurrence fra både nationale og internationale aktører som Discovery og DAZN, kan sådanne problemer skade Viaplays omdømme og føre til kundetab.

Eksperter påpeger, at streamingtjenester, der specialiserer sig i live-sport, skal sikre stabilitet og kvalitet, da sportsudsendelser har højere krav til umiddelbar og fejlfri levering. Hver teknisk udfordring kan potentielt koste abonnenter og skade tilliden til tjenesten.

Fremtidens sportsstreaming på spil For Viaplay er det derfor afgørende at håndtere situationen hurtigt og professionelt. Med et nyt Champions League-format, som har skabt stor interesse blandt fodboldfans verden over, er det vigtigt, at seerne kan stole på, at de får den oplevelse, de har betalt for.

Streamingmarkedet for sport vokser konstant, og forbrugerne har i stigende grad høje forventninger til kvaliteten af deres tjenester. Det er derfor endnu uvist, hvordan denne hændelse vil påvirke Viaplays position i fremtidens hårde konkurrence om sportsrettighederne.

Bold.dk har forsøgt at indhente en yderligere kommentar fra Viaplay, men afventer stadig svar.

Denne hjemmeside bruger cookies.