X

Voldsmand efterlyses: 33-årig kvinde slået ned bagfra

Voldsmand efterlyses: 33-årig kvinde slået ned bagfra

Lige nu efterlyser Østjyllands Politi en mand, som formodes at stå bag et umotiveret voldeligt overfald af en 33-årig kvinde i Randers

Det oplyser Østjyllands Politi.

Hændelse
Kort før klokken 08:00 stod en 33-årig kvinde ved sin cykel foran Spar Nord Bank på Østervold i Randers, da en fremmed mand kom gående imod hende og sagde godmorgen.

Kvinden var blot venlig sagde igen godmorgen til manden, og lænede sig ind over sin cykel for at låse den op, mens manden blot gik videre forbi hende.

Pludseligt vendte manden om, og gik tilbage mod kvinden, og gav hende to knytnæveslag bagfra, mens han råbte ubehagelig ord og oplyste hende om, at hun skulle have nogle tæsk.

Kvinden skyndte sig, at hoppe op på sin cykel og flygtede fra stedet.

I den forbindelse ønsker politiet hjælp til at finde frem til gerningsmanden i hændelsen som skete mandag morgen i Randers.

Signalement af den efterlyste gerningsmand:
  • Ca. 60-70 år gammel
  • Ca. 160-170 cm. høj
  • Kraftig af bygning
  • Havde mørkegråt hår
  • Var iført mørke bukser, grå hue på, mørkeblå jakke og sorte Nike-sko med hvide såler
  • Talte dansk
  • Bar en papirspose i den ene hånd

Selvom den 33-årige kvinde har oplyst til politiet, at der ingen mennesker var til stede, da overfaldet skete, håber Østjyllands Politi dog alligevel at nogen kan hjælpe med at finde frem til voldsmanden, og har i den forbindelse offentliggjort nogle billeder, som måske kan gøre det lettere for eventuelle vidner at vurderer hvem manden er.

Ligger du inde med oplysninger der kan være relevante for politiet, bedes du kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114.


Foto:Østjyllands Politi

 

 

 

 

Kilde: Østjyllands Politi/Twitter

Denne hjemmeside bruger cookies.