X

Voldsom brand: brandvæsnet talstærkt til stede

Voldsom brand: brandvæsnet talstærkt til stede

Voldsom Brand Hærger Møbelvirksomhed i Gedsted.

I de tidlige morgentimer fredag udbrød der en voldsom brand i en møbelvirksomhed nord for Viborg i Gedsted. Nordjyllands Politi og redningsmandskab reagerede prompte og er nu på stedet, hvor flammerne hærger.

Den alarmerende situation blev først bekendtgjort af Nordjyllands Politi på det sociale medie X. “Politi og redning er på stedet, og der er kraftig ildløs,” lød det i opslaget, der også angav, at anmeldelsen om branden blev modtaget klokken 03.40.

Ifølge politiet stiger røgen direkte op fra brandstedet, og situationen kræver en intensiv indsats fra redningsmandskabet. Branden har fundet sted på Holmmarkvej i byen, hvilket har resulteret i, at vejen nu er spærret for trafik i flere timer, som politiet meddelte.

Indtil videre er der ikke yderligere oplysninger om årsagen til branden eller eventuelle personskader. Situationen udvikler sig, og myndighederne arbejder på at inddæmme ilden og minimere skaderne. Vi vil fortsætte med at opdatere denne artikel, når flere oplysninger bliver tilgængelige.

Denne hjemmeside bruger cookies.