X

Alvorlig gaseksplosion: Kvinde i kritisk tilstand

Alvorlig gaseksplosion: Kvinde i kritisk tilstand

Gaseksplosion sætter kvinde i kritisk tilstand: Drama udspillede sig i hjemmet på Nabevej, Viborg

Det skriver TV MidtVest.

En tragisk hændelse ramte en 52-årig kvinde fra Viborg, da en gaseksplosion torsdag efterlod hende i kritisk tilstand. Kvinden, der endnu ikke er identificeret, befandt sig i sit hjem på Nabevej og brugte en gasbrænder indendørs, hvilket desværre udløste en voldsom eksplosion.

Lokalpolitiet i Viborg har rapporteret, at kvindens tilstand er kritisk, men heldigvis er hun ikke i umiddelbar livsfare. Eksplosionen resulterede i alvorlige forbrændinger på både hænder og ansigt, hvilket krævede øjeblikkelig medicinsk assistance.

Efter hændelsen blev kvinden hastet til Rigshospitalet ved hjælp af en helikopter, hvor hun fortsat er indlagt. Læger og sygeplejersker arbejder hårdt for at stabilisere hendes tilstand og behandle hendes skader.

Det er endnu uklart, hvorfor kvinden brugte gasbrænderen indendørs og hvad der præcist udløste den voldsomme eksplosion. Lokalpolitiet i Viborg efterforsker nu hændelsen for at klarlægge årsagerne og eventuelle sikkerhedsforanstaltninger, der kunne have forhindret denne tragiske ulykke.

Følg dine nyheder dagligt på 112’s facebook – her

Denne hjemmeside bruger cookies.