X

LIGE NU: Borgere opfordres til at træde til med snerydning

LIGE NU: Borgere opfordres til at træde til med snerydning

Aarhus Kommune opfordrer borgere til at stille udstyr til rådighed for fællesskabets sikkerhed.

Det skriver TV 2 Østjylland.

Aarhus Kommune søger nu hjælp fra sine borgere for at imødegå udfordringerne ved vinterens barske vejr. Med en appel til de, der ejer traktorer, lastbiler med grab, rendegravere, gummigeder eller minigeder, ønsker kommunen at skabe en beredskabsliste. Dette initiativ skal sikre, at kommunen har ressourcer til at tackle ekstreme vejrforhold, som vi så det sidste uge.

I kølvandet på det uforudsigelige vejr, der ramte Aarhus for nylig, står kommunen over for udfordringer med snerydning og glatførebekæmpelse. For at styrke deres kapacitet og sikre effektiv håndtering af fremtidige situationer, søger de nu hjælp fra lokalsamfundet.

Opfordring til borgerne
Aarhus Kommune opfordrer borgere, der besidder køretøjer og udstyr som traktorer med sneplove, lastbiler med grab, rendegravere, gummigeder eller minigeder, til at melde sig. Ved at oprette en liste over tilgængelige ressourcer ønsker kommunen at skabe et netværk af borgere, der kan træde til i tilfælde af akut behov for snerydning eller glatførebekæmpelse.

Hvordan kan du hjælpe
Hvis du har de nødvendige redskaber stående i din garage, opfordres du til at kontakte Aarhus Kommune. Dette kunne være din mulighed for at bidrage til lokalsamfundet og støtte kommunens bestræbelser på at opretholde sikkerheden under ekstreme vejrforhold

Følg dine nyheder dagligt på 112’s facebook – her

Denne hjemmeside bruger cookies.