X

Debatten eksploderer: Kropsterapeut tilbyder testikelmassage

Debatten eksploderer: Kropsterapeut tilbyder testikelmassage

Af Tv2Nord.dk

En massageklinik på Mors, der tilbyder en bred vifte af behandlinger, herunder testikelmassage, er havnet midt i en storm af kontroverser. Maria Stigaard, ejeren af Bodysound, har oplevet en flodbølge af beskyldninger, der strækker sig fra at bedrive prostitution til at udøve tvivlsomme praksisser under dække af terapeutisk massage.

Den intense mediebevågenhed omkring Bodysound, som har inkluderet dækning fra lokale og nationale medier som TV MIDTVEST, TV 2 og Se og Hør, har ført Maria Stigaard til at tage bladet fra munden. I et offentligt Facebook-opslag adresserer hun de anklager, der er blevet rettet imod hende og hendes klinik.

Stigaard forklarer, at klienterne, der opsøger Bodysound, primært lider af kroniske lidelser, og at terapeutiske behandlinger som testikelmassage kan være en del af en helbredende proces. Hun understreger gentagne gange, både i sociale medier og i interviews med medier som TV 2 Nord, at disse behandlinger er af terapeutisk karakter og ikke seksuelle.

Trods disse forsikringer fortsætter kritikken. Mange mener stadig, at testikelmassagen er en form for seksuel ydelse, til trods for Stigaards insisteren på det modsatte. Hun forklarer endvidere, at nogle klienter oplever fysiologiske reaktioner som rejsning eller sekretudskillelse som en del af den terapeutiske proces.

I mellemtiden fortsætter Bodysounds telefoner med at ringe på grund af den massive opmærksomhed, de har fået. Stigaard gentager i en telefonsvarerbesked, at klinikken ikke tilbyder seksuelle ydelser, men udelukkende terapeutiske behandlinger.

Uanset hvad diskussionen er, er én ting sikker: Terapien hos Bodysound har skabt en stærk reaktion og rejser spørgsmålet om grænsen mellem terapeutisk behandling og seksuelle tjenester.

Denne hjemmeside bruger cookies.