X

Her spærres bro i en længere periode

Her spærres bro i en længere periode

Motorvejsbro spærres i en måned

Fra mandag den 27. maj bliver motorvejsbroen på Bredalvej vest for Hedensted spærret frem til den 24. juni, oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse. Den midlertidige lukning af broen skyldes behovet for at gennemføre vigtige infrastrukturforbedringer.

Ifølge Vejdirektoratet er formålet med lukningen at etablere en ny tilslutning til den eksisterende bro, hvilket ikke kan udføres sikkert under igangværende trafik. Det er en del af en større plan for at forbedre vejsikkerheden og infrastrukturen i området.

For at imødekomme trafikanternes behov i lukningsperioden vil der være omkørselsruter og vejledende skilte, der angiver alternative ruter og omveje. Vejdirektoratet opfordrer alle trafikanter til at følge disse anvisninger for at undgå forsinkelser og sikre en smidig afvikling af trafikken.

Derudover vil der være skilte og information på stedet for at vejlede bilister og sikre, at de er opmærksomme på ændringerne i trafikafviklingen. Lokale myndigheder og transportmyndigheder vil arbejde tæt sammen for at minimere generne og sikre en effektiv løsning af de infrastrukturelle udfordringer.

Vejdirektoratet opfordrer også alle trafikanter til at være opmærksomme, have tålmodighed og udvise hensyn under lukningsperioden for at sikre sikkerheden for både dem selv og andre. De opfordrer også til at overholde hastighedsgrænser og andre trafikregler for at undgå uheld og forbedre trafiksikkerheden generelt.

Efter planen forventes motorvejsbroen at genåbne for trafik den 24. juni, når arbejdet med tilslutningen er afsluttet og broen er sikker at køre på igen. Vejdirektoratet takker alle berørte for deres forståelse og samarbejde i forbindelse med denne vigtige infrastrukturforbedring.

Denne hjemmeside bruger cookies.