X

kommune indfører alkoholforbud

kommune

kommune indfører alkoholforbud

Hvis du bor i Odense, så har du med garanti stødt på de mange udsatte borgere som har indtaget pladsen ved Kongens Have mellem Odense Banegårdcenter og Fyns Stiftende.

I Odense Kommune har dette problem stået på igennem en længere periode, hvor især grønlændere har vist sit i gadebilledet.

Mødested for kriminelle

Odense Kommune har igennem flere år forsøgt at “fjerne” disse borgere fra pladsen, da de støjer og sælger stoffer til forbipasserende.

Men nu stopper det åbenbart..

Disse udsatte borgere en stor del af dem er grønlændere som finder sammen om musik og øl, bliver nu rykket til et midlertidigt hellested,

Det skriver TV 2 Fyn.

Forbud mod alkohol

Det er dette sted hvor de mødes

Kommunen har forsøgt i flere år, men uden held, derfor er nye midler blevet tager i brug, pladsen mellem Banegårdcenteret og KongensHave vil nu blive alkoholfri,  hvor der i yderste konsekvens vil kunne blive givet bøder.

»Det er et problem, fordi det udvikler sig, og udvikler sig voldsomt,« siger beskæftigelses- og socialrådmand i Odense Kommune Christoffer Lilleholt (V).

De udsatte borgere er blevet rykket over til en trekant mellem musikbiblioteket, Odense Hotel og jernbaneskinnerne, hvor der også er blevet sat et hotel op.

Placeringen af hellestedet er ikke bestemt endnu, men Odense Kommune har afsat 1,6 millioner til at få det etableret.

Følg dine nyheder dagligt på 112’s Facebook – her

Denne hjemmeside bruger cookies.