X

LIGE NU: Her skal borgere koge vandet

LIGE NU: Her skal borgere koge vandet

Drikkevand fra Fur Vandværk muligvis forurenet: Skive Vand A/S advarer kunder

Kunder af Skive Vand A/S modtog en bekymrende besked i form af en SMS-advarsel, hvoraf det fremgår, at der er en potentiel risiko for forurening af drikkevandet fra Fur Vandværk. Denne advarsel er blevet udsendt som følge af påviste uregelmæssigheder i vandkvaliteten, som vandforsyningsselskabet aktivt undersøger og arbejder på at afhjælpe.

I beskeden anbefaler Skive Vand A/S kunderne at koge vandet i mindst to minutter, inden det indtages, som en midlertidig sikkerhedsforanstaltning for at minimere eventuelle risici ved forurenet vand.

For at få et mere præcist billede af situationen har Skive Vand A/S bestilt omfattende vandanalyser, der vil bidrage til at identificere og adressere eventuelle forureningskilder. Samtidig forsikrer selskabet, at de arbejder hårdt på at løse problemet hurtigst muligt for at genoprette normal drift og sikre, at drikkevandet igen lever op til de påkrævede sikkerhedsstandarder.

Denne situation er naturligvis af bekymring for lokalsamfundet, og det anbefales at følge med i opdateringer fra Skive Vand A/S angående situationens udvikling og eventuelle yderligere anbefalinger til forholdsregler. Borgere opfordres også til at sprede informationen til naboer og andre, der kan være berørt, for at sikre, at alle er opmærksomme på den aktuelle situation med drikkevandskvaliteten fra Fur Vandværk.

Denne hjemmeside bruger cookies.