X

Mand antastede 11-årig dreng – Nu søger politiet vidner

Mand antastede 11-årig dreng - Nu søger politiet vidner

Hjælp efterspørges: Mand greb 11-årig dreng – Nordsjællands Politi beder om vidneudsagn

Nordsjællands Politi opfordrer vidner til at træde frem.

Nordsjællands Politi beder om assistance fra eventuelle vidner, der har observeret en mand gribe en dreng på Agertoften i Hørsholm omkring kl. 17.50 torsdag aften.

Torsdag aften modtog Nordsjællands Politi en anmeldelse om, at en mand havde fat i en 11-årig dreng ved Agertoften nr. 3 i Hørsholm omkring kl. 17.50.

Ifølge drengen tog manden fat om hans arm, uden at sige noget. Den 11-årige reagerede prompte ved at dreje sig rundt, sparke manden i skridtet og frigøre sig. Efterfølgende søgte han kortvarigt skjul i nærområdet. Han henvendte sig derefter til en kvinde med en schæferhund og bad hende om at agere som hans mor. Drengen løb imidlertid hjem til sin familie uden yderligere kontakt med kvinden.

Det skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelse.

Den 11-årige har beskrevet manden som værende mellem 45-50 år, omkring 190 cm høj, med almindelig kropsbygning og brun hudfarve. Manden bar en sort jakke, hvide bukser, sorte løbesko, grå hue, sorte tykke handsker og havde mørk beklædning op over næsen.

Politikommissær Kasper Guldager udtaler: ”Det er en sag, vi tager meget alvorligt. Vi er taknemmelige for, at den 11-årige dreng reagerede hurtigt, men vi har brug for hjælp til at identificere manden, der tog fat i drengen.”

Nordsjællands Politi opfordrer vidner, især kvinden med schæferhunden, samt den beskrevne mand, til at træde frem og dele information om hændelsesforløbet, der fandt sted omkring kl. 17.50 torsdag aften på og omkring Agertoften. Kontakt politiet på 114, hvis du har oplysninger.

Følg dine nyheder dagligt på 112’s facebook – her

Denne hjemmeside bruger cookies.