X

Samfundets Helte: Ældre kvinde reddet ud af brændende hus – 112

Samfundets Helte: Ældre kvinde reddet ud af brændende hus - 112

Samfundets Helte: Naboskab og Hurtig Reaktion Redder Kvinde fra Køkkenbrand.

I en hjertevarm historie om samfundssamarbejde og hurtig reaktion blev en ældre kvinde reddet fra en potentiel tragedie tirsdag aften på Mosevej i Løgstør. Indsatsleder Per Hansen udtalte sin beundring og taknemmelighed over den velkoordinerede indsats, der forhindrede en bygningsbrand i at udvikle sig til noget langt mere alvorligt.

Situationen opstod, da kvinden opdagede røg fra en elektrisk installation i sit køkken. Hendes hurtige reaktion ved at ringe 112 var afgørende og tillod beredskabet at ankomme i tide til at håndtere den farlige situation.

Ved ankomsten til brandstedet stod beredskabet over for kraftig røgudvikling og en brand, der allerede havde spredt sig til tagkonstruktionen. Men takket være deres hurtige handling og professionelle ekspertise blev branden slukket, og efterslukningsarbejdet påbegyndt.

Per Hansen fremhævede også den uvurderlige støtte fra kvindens naboer, der åbnede deres hjem og gav hende midlertidig husly, mens hendes bolig blev gjort beboelig igen.

“Det er virkelig hjertevarmende at se, hvordan fællesskabet træder til i sådanne situationer. Det er et smukt eksempel på, hvordan naboskab og samarbejde kan redde liv,” udtalte Per Hansen med taknemmelighed i stemmen.

Denne hjemmeside bruger cookies.