X

Stor eftersøgning: Dykker fundet død – 112

Stor eftersøgning: Dykker fundet død - 112

Savnet dykker fundet død ved Skagen Redningsstation

Nordjyllands Politi var tidligere tirsdag til stede ved Skagen Redningsstation, hvor de ifølge TV2 Nords oplysninger havde fundet en person i vandet. Den pågældende viste sig at være den dykker, der lørdag aften blev meldt savnet. Vagtchefen ved Nordjyllands Politi, Ole Buus, bekræftede over for TV2 Nord, at de fik anmeldelsen klokken 17.12 vedrørende den savnede dykker i Skagen, og at de bekræftede fundet af vedkommende.

Der vil nu blive udført tekniske undersøgelser af dykkerens udstyr for at klarlægge hændelsesforløbet og fastslå årsagen til ulykken, ifølge vagtchefen.

Den afdøde mand, der forsvandt under et dyk til et skibsvrag øst for Skagen lørdag, er blevet transporteret til Regionshospital Nordjylland i Hjørring, og de pårørende er blevet informeret. Skagen Redningsstation ledte i weekenden efter en midaldrende dykker, der var forsvundet siden lørdag aften.

Manden blev meldt savnet lørdag aften, og politiet havde ingen positive opdateringer mandag, hvilket ledte til formodninger om, at han var død. Dog blev manden fundet død tirsdag.

Manden var ude at dykke med andre lørdag, og det var dem, der slog alarm, da han ikke dukkede op efter dykningen.

Eftersøgningen blev koordineret af Joint Rescue and Coordination Center (JRCC), en enhed under Søværnet, der håndterer koordinationen af redningsoperationer i luftrummet og på havet.

Søndag kl. 13.00 meddelte pressesektionen til TV 2, at eftersøgningen af manden var blevet indstillet, og at mandens pårørende var blevet underrettet.

Denne hjemmeside bruger cookies.