X

TV2 BEKRÆFTER: The Antonelli Orchestra er ude af ‘Vild med dans’

TV2 BEKRÆFTER: The Antonelli Orchestra er ude af 'Vild med dans'

Kilde Ritzau & Tv2

TV 2 suspenderer The Antonelli Orchestra under undersøgelse af krænkelsesanklager

TV 2 har valgt at suspendere The Antonelli Orchestra fra deres programudsendelser, mens der foregår en undersøgelse af krænkelsesanklager i forbindelse med optagelserne af “Toppen af poppen”. Beslutningen kommer efter anklager om krænkende optræden fra orkesterleder Claes Antonsen, som blev fremsat i DR-dokumentarserien “Sexisme i musikbranchen”.

Programdirektør Dorthe Tirstrup bekræftede TV 2’s valg i et skriftligt svar til Ritzau, hvor hun understregede vigtigheden af at håndtere sådanne anklager seriøst og respektere alle involverede parters rettigheder og integritet. Hun tilføjede, at suspensionen af The Antonelli Orchestra gælder indtil afslutningen af den igangværende undersøgelse.

Orkestret vil ligeledes være fraværende under den kommende sæson af “Vild med Dans”. Denne beslutning afspejler TV 2’s forpligtelse til at sikre et professionelt og trygt arbejdsmiljø for alle involverede i deres programmer.

Så snart undersøgelsen er afsluttet, vil TV 2 træffe yderligere beslutninger baseret på resultaterne og eventuelle konklusioner, der drages.

Denne hjemmeside bruger cookies.